Tuesday, May 19, 2015

๐ŸŽˆKisah VCO & TELINGA!


Siapa kata VCO bagus utk makan saja?
✏Jom baca ni ๐Ÿ˜Š
Credit to Fatin, Authorised Dealer Sg Besi, 019‑379 6990
Fatin sblm nie selalu ada masalah nak cuci dalam telinga adik bongsu sbb tahi telinga dia jenis kering keras..
tak boleh guna cotton buds, sebab doktot kata tak elok guna cotton buds, tekanan dr cotton buds akan tolak tahi telinga lagi ke dalam..
bila dah de kat dalam tak boleh nak keluarkan if dibiarkan jadi infection.
Ady dgn abg dia mmg special case, nak cuci telinga sampai kadang2 kene bawa jumpa pakar. Tadi dapat idea, kenapa tak gunakan vco sbb selalu guna minyak rambut zaitun untuk lembutkan tahi telinga tuh sebelum guna besi pengorek telinga tarik keluar.
Bila guna vco amazing sangat, proses bersihkan telinga ady xsampai 15minit pon.. Nak tarik keluar pon senang.. Fatin bubuh vco dalam telinga dia biar dalam 2saat.. Fatin suruh ady tukar posisi telinga yg sebelah lagi masukkan vco.
Cara sama mcm guna ubat telinga dekat farmasi.. lps tuh fatin guna besi pengorek tarik slow2.
Selalu ady menjerit, tadi jerit gak.. tp jerit sebab geli.. bknnyer sakit. Nie first time cuci telinga dia tak rasa seram lagi...๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
Yg ada VCO Treenea di rumah,WAJIB TRY NI jika ada masalah cm kes adik Ady ni ๐Ÿ˜Š
✅✅✅ VCO Antibakteria..membantu mencegah jangkitan 

No comments:

Post a Comment

Tinggalkan Pesanan Anda Di Sini atau di Kotak Pesanan FB kami. Anda akan dilayan dalam masa 24 Jam. ^^ Thank You Darling

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Selamat Datang

Komen