Tuesday, September 30, 2014

VCO membantu menguatkan SISTEM PERTAHANAN TUBUH!



>> Terutamanya kepada kanak-kanak

Sistem pertahanan badan yang lemah memudahkan Si Comel jatuh sakit.
Sering Demam, Selsema, Alergi, Asthma, Ekzema, Kayap & Demam Campak.

Kami mendapat feedback yang sangat positif oleh kaum ibu!

- Anak kurang DEMAM
- Anak kurang SELSEMA
- Anak semakin BERTENAGA
- Anak tidak lagi tergaru2 (masalah EKZEMA)

Terbaru, masalah kayap juga dapat SELESAI dengan Minyak Kelapa Dara Treenea.

>>Caranya?
- Amalkan 2-3 sudu untuk makan 2 kali sehari
- Sapu pada bahagian kayap 2 kali sehari.

Menurut pengguna ini, seawal 2 HARI MASALAH KAYAP BELIAU HILANG!!

Bantu Anak anda dengan Minyak Kelapa Dara Treenea.
Terdapat dalam bentuk Cecair berperisa nenas enak.

Terbaik untuk anda SEMUA!
1 VCO 1 KELUARGA

[10 FAKTA YANG MENARIK MENGENAI MINYAK KELAPA DARA @ VCOANTIOXIDANTS TREENEA]

RAHSIA FORMULA VCOAntioxidants
Minyak Kelapa Dara + Vitamin E

Ia Diproses Tanpa Menggunakan Haba, Dengan Proses Penghasilan Yang Dijamin Kualitinya. Merupakan Kaedah Rawatan Tanpa Ubat, Terbukti Berkesan Sejak Turun Temurun.

TREENEA VCOAntioxidants terbaik untuk.:
• Membantu dalam mengurangkan masalah jerawat
• Mengurangkan Resdung dan Psoriasis
• Membantu pesakit yang mengalami buasir & sembelit
• Membantu kelancaran system pencernaan
• Meningkatkan sistem dan daya tahan tubuh
• Menbantu mengurangkan berat badan
• Mengurangkan kadar kolesterol dan darah tinggi
• Membekalkan nutrien penting dalam membantu pertumbuhan rambut yang sihat
• Membantu merawat pelbagai masalah kulit
• Menyokong fungsi tiroid
• Menghalus dan menyeragamkan struktur kulit
• Sesuai untuk ibu mengandung, berpantang & menyusukan anak
• Mengurangkan Hepatitis C, lelah & asma
• Mengurangkan senggugut. Kitaran haid lebih teratur.

[VCOAntioxidants TREENEA terbukti sangat baik untuk merawat pelbagai penyakit]

**************
Testimoni:

1. Siti Fatima

"Sebelum ni kulit muka saya terukk! Berjerawat sana sini, nak jumpa orang pon malu!

tapi jodoh saya bertemu VCOA TREENEA, Alhamdulillah, dalam masa 3 hari sahaja jerawat saya semakin berkurangan, sehingga sekarang! dan terus nak jadi agen sebabnya ianya terbukti berkesan !"

2. Puan Aisyah

“Memang berkesan minyak kelapa dara ni, waktu sy hamil sy amalkan minyak ni, Alhamdulillah berkesan... waktu nak bersalin juga mudah. Alhamdulillah sy bersalin dan merasa kesakitan tu sekejap je.

Jadi ibu2 di luar sana seharusnya mencuba untuk kesan yang terbaik, InsyaAllah."

**************
APA KATA PAKAR MENGENAI MINYAK KELAPA DARA

1. Prof. Dr. Mary G.Enig Director, Nutritinal Science Division, Enig Assosiates, Inc, 11120 New Hampshire Aveneu 500 Silver Spring, MD 20904-2633 U.S.

“Minyak kelapa adalah makanan penting yang bermanfaat bagi abad ke 21. Dengan wujud maklumat klinikal dan saintifik-ciri antimikrob menyegarkan dalam minyak kelapa dara secara khusus dan minyak kelapa secara umum, menjadikannya sangat menarik.”

2. Dr. Bruce Fife (Doctor Naturopati – USA)
“Minyak Kelapa Dara bersifat anti virus, anti bakteria, anti kulat dan anti parasit semulajadi yang mengawal pelbagai penyakit.”

3. Dr. Mark Atkinson Holistic Medical Physician BBS Bsc (Hons) FRIPHH FCMA BETD SAC DIP (Clinical Nutrician)

“Minyak Kelapa Dara berdiri gagah sebagai minyak yang paling menyihatkan yang boleh anda gunakan. Ia mengandungi selautan khasiat kesihatan serta khazanah penyelidikan yang benar-benar berharga. Saya sesungguhnya sangat inginkan anda menjadikan Minyak Kelapa Dara sebagi sebahagian daripada pelan harian pemakanan anda.”

●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●
VCOA 60SOFTGEL
RM40S / RM43SS

VCOA 120SOFTGEL
RM75S / RM80SS

VCOA LIQUID 180ML
RM40S / RM43SS

VCOA LIQUID FLAVOUR
RM45S / RM48SS

Saturday, September 27, 2014

Hasil pembelian PEK MERDEKA 2 VCO 60 SOFTGEL. Feedback daripada customer Puan Rosnisa Zainun.

Credit :  Puan Rosnisa Zainun - pengguna

Hasil pembelian PEK MERDEKA 2 VCO 60 SOFTGEL.
Feedback daripada customer Puan Rosnisa Zainun.
-----------------------------------------------------------------

Usia kandungan Puan Ros dah 9 bulan, dan hampir dengan due.
Beliau baru jumpa VCO Treenea dan terus consume.

Amalkan 4 biji pagi dan 4 biji malam.
Hasilnya, mudah bersalin, 2 jam dalam labour room dah bersalin berbanding sebelum ni 2 HARI tahan sakit nak bersalin.
Alhamdulillah

Dengan adanya produk Minyak Kelapa Dara Treenea,kini kita tidak lagi risau. Mudah didapati & mudah juga diambil.

Buah kelapa memang makanan khazanah berharga!

TESTIMONI MUDAH BERSALIN!! TERBARU



Credit :  Puan Rosnisa Zainun - pengguna

Hasil pembelian PEK MERDEKA 2 VCO 60 SOFTGEL.
Feedback daripada customer Puan Rosnisa Zainun.
-----------------------------------------------------------------

Usia kandungan Puan Ros dah 9 bulan, dan hampir dengan due.
Beliau baru jumpa VCO Treenea dan terus consume.

Amalkan 4 biji pagi dan 4 biji malam.
Hasilnya, mudah bersalin, 2 jam dalam labour room dah bersalin berbanding sebelum ni 2 HARI tahan sakit nak bersalin.
Alhamdulillah

Dengan adanya produk Minyak Kelapa Dara Treenea,kini kita tidak lagi risau. Mudah didapati & mudah juga diambil.

Buah kelapa memang makanan khazanah berharga!

TIPS PENGGUNAAN VCO yang berkesan



>> 1 produk beribu manfaat

>> Produk VCO Treenea :
- VCO 60 softgel
- VCO 120 softgel
- VCO Liquid Original Flavour
- VCO Liquid Pineapple Flavour

#Treenea. We share because we care

TESTIMONI HB CANTIK - Ibu Hamil



Credit : Puan Nor Azura

Start consume Vco bulan Julai 2014
HB naik daripada 11.5 ke 12.8

Kami doakan proses bersalin puan nanti mudah dan ibu & baby juga sihat. Insyaallah..

Rawat RESDUNG dengan Minyak Kelapa Dara Treenea



Credit : Puan Roshakilla Mimy Roslan - Pemenang "Sinus & Me"

✔ Baru makan seminggu, dah ada perubahan
✔ LENDIR resdung keluar tanpa henti selama 2 hari & BERBAU
✔ Masalah KULIT KERING selesai

------------------------------------------------------------------

" SINUS & ME "

✒ Hantar kisah resdung anda & bagaimana VCO membantu.
www.facebook.com/messages/TreeneaOfficial

Hadiah lumayan menanti anda!


Rawat RESDUNG dengan Minyak Kelapa Dara Treenea


Credit : Puan Nunu Aziz - Pemenang "Sinus & Me"

✔ Menggunakan VCO Treenea hampir 2 tahun
✔ Resdung berkurang seawal penggunaan

------------------------------------------------------------------

" SINUS & ME "

✒ Hantar kisah resdung anda & bagaimana VCO membantu.
www.facebook.com/messages/TreeneaOfficial

Hadiah lumayan menanti anda!

Monday, September 22, 2014

[TESTIMONI RESDUNG BERKESAN SEAWAL 5 HARI]



Credit : Encik Danial

- Gatal di muka dah hilang
- Resdung berkurang
- Migrain pun dah berkurang

Alhamdulillah.. VCO untuk seisi keluarga.

Jom rasai perubahan pada diri anda sekarang!

Monday, September 15, 2014

Minyak Kelapa Dara membantu masalah KESUBURAN?


Komponen utama yang mampu memberikan kesuburan kepada lelaki & wanita adalah, Anti-oksidan serta Vitamin E.

Mengapa memilih VCO treenea?
Kerana adanya tambahan Vitamin A, D & E menjadikan VCO Treenea kaya anti-oksida berbanding VCO biasa.

--> Anti-OksidanMemelihara daripada KEROSAKAN SEL akibat radikal bebas.
--> Menjaga Ovum & Sperma (sel yang mudah dirosakkan oleh radikal bebas)
--> Mengelakkan DNA daripada rosak (diketahui boleh menyebabkan keguguran & kecacatan)

--> Vitamin E
- Terkenal sebagai VITAMIN KESUBURAN bagi lelaki.
- Meningkatkan TAHAP KESUBURAN.
- Meningkatkan & MELINDUNGI SEL TUBUH (seperti sperma & ovum)
- Meningkatkan KUALITI & KESIHATAN sperma.
- Dapat menghindari KEGUGURAN.
- Menjaga HORMON ENDOKRIN kesuburan wanita.
- Mencegah kerosakan kepada JANIN.

Dapatkan VCO anda sekarang!
Testimoni treenea menunjukkan ramai yang telah mendapat manfaat daripada VCO treenea!

13 TIPS PENGGUNAAN Minyak Kelapa Dara Treenea]


Hari ini admin nak kongsikan bagaimana anda semua boleh manfaatkan penggunaan VCO Cecair Treenea selain daripada minum 

>> VCO Cecair juga boleh digunakan untuk:
✔ Moisturizer
✔ Minyak Urut
✔ Lotion badan
✔ Masalah kayap
✔ Luka & Gatal
✔ Minyak Rambut
✔ Rawatan utk luka
✔ Masalah Ekzema
✔ Make-Up remover
✔ Rawatan kulit kering
✔ Sapu pada Stretch Mark
✔ Rawatan utk kesan lecuran
✔ Terkena gigitan nyamuk @ sengatan bisa

MENJIMATKAN BUKAN? Cubalah sekarang!
VCO Cecair terdapat dalam 2 PERISA ENAK :
[+] ASLI
[+] NENAS

====================================
>> 3 CARA PERTANYAAN, INFO & PEMBELIAN <<
====================================
1) SMS/Whatsapp: 012-9280896
2) Klik link ini: www.facebook.com/messages/Treenea-ESS-Kuala-Lumpur
3) Lihat senarai Kedai & Pengedar:https://www.facebook.com/192745960899216/photos/a.331674643673013.1073741868.192745960899216/331674660339678/?type=1&theater

[TESTIMONI BABY COMEL!!]



Credit Puan Azie

- Baby ada merah-merah pada pipi
- Sapu vco liquid, 1 hari dah nampak kesan. 

Baby Riyadh ni baby VCO tau.. puan Azie start consume VCO dari sebelum pregnant sampai sekarang dah besar pun.. Terima kasih kerana setia dan yakin dengan VCO.. 

Thursday, September 11, 2014

[Minyak Kelapa Dara Treenea @ Virgin Coconut Oil (VCO)]

         

===============================
>> 2 JENIS VCO TREENEA <<
===============================
[+] Softgel 
- 60 Kapsul @RM40
- 120 Kapsul (pek jimat) @RM75
[+] Cecair (180ml)
- Perisa Asli @RM40
- Perisa Nenas @RM45

===============================
>> CIRI2 SOFTGEL & CECAIR <<
===============================
1. Softgel
::: Mudah dibawa kemana2
::: Kecil & Licin (mudah telan)
::: Boleh juga dikunyah (rasa minyak kelapa dara asli yang enak)
2. Cecair
::: Boleh digunakan untuk makan & luaran
::: Digemari kerana bau & rasa yang enak
::: Memudahkan pengambilan buat kanak2
::: Terdapat dalam 2 perisa ENAK; Asli & Nenas

===============================
>> CARA PENGAMBILAN <<
===============================
[+] Softgel
2- 5 kapsul X 2 kali sehari
[+] Cecair
2 - 4 sudu x 2 kali sehari

====================================
11 SEBAB ANDA MESTI AMBIL VCO TREENEA!
====================================
1) Formulasi oleh PAKAR (Saintis)
2) Tiada kesan sampingan
3) 100% Halal & Berkesan
4) Tinggi kandungan ANTIOKSIDAN
5) Tambahan VITAMIN E (Lebih berkesan)
6) 100% pati kelapa dara ORGANIK
7) Sesuai utk BAYI & IBU HAMIL
8) Berbaloi & Menjimatkan
9) Melalui penghasilan minyak yg terbaik "Cold-Pressed"
10) Terdapat dlm bentuk SOFTGEL
11) Terdapat dalam perisa ASLI & NENAS ENAK

====================================
>> 3 CARA PERTANYAAN, INFO & PEMBELIAN <<
====================================
1) SMS/Whatsapp: 013-5305400
2) Klik link ini: https://www.facebook.com/pages/Treenea-ESS-Kuala-Lumpur/192745960899216
3) Lihat senarai Pengedar: https://www.facebook.com/192745960899216/photos/a.331674643673013.1073741868.192745960899216/331674660339678/?type=1&theater

Tuesday, September 9, 2014

VCO PILIHAN TEPAT IBU HAMIL



Tahukah anda mengapa Minyak Kelapa Dara treenea telah menjadi pilihan ramai terutamanya daripada golongan WANITA, IBU MENGANDUNG & BAYI?

Ini kerana mereka telah banyak DIBANTU oleh VCOA treenea!
Antaranya adalah:

1. Membantu memudahkan proses BERSALIN
2. Merawat LUKA BERSALIN dengan cepat
3. Membantu TEKANAN DARAH RENDAH
4. Meningkatkan IMMUNISASI ibu & bayi
5. Mengurangkan KUNING @ JAUNDICE
6. Menyediakan TENAGA SEGERA
7. Melancarkan PELAWASAN IBU
8. Membantu PROSES BERSALIN
9. Memberikan KULIT yang bersih
10. Menjadi ejen MILK BOOSTER
11. Mengurangkan KEPUTIHAN

Minyak Kelapa Dara telah banyak memberi sumbangan kepada kesihatan manusia yang dibuktikan melalui testimoni kami.

>> TESTIMONI MASIH PANAS-PANAS!! <<


Tahniah Puan Ayuza Misno, Dealer Johor "8.9.2014 jam 4.44pm saya dah selamat melahirkan baby boy"

Alhamdulillah, hasil penggunan VCO Treenea secara berterusan.
Bersalin tanpa " KOYAKAN & JAHITAN " dan VCO Treenea bertindak sebagai pelincir.

REAL TESTIMONY!!
Banyak manfaat VCO untuk ibu hamil. In Sha Allah..

Monday, September 8, 2014

>> TESTIMONI BERJAYA VCO TREENEA!

====================================
>> TESTIMONI BERJAYA VCO TREENEA!
====================================

▶ RESDUNG PULIH SEAWAL 7 HARI! JERAGAT BERKURANG, SAKIT KEPALA BERKURANG! http://tinyurl.com/o2hw2zb

▶ TELAN PANADOL semua tak jalan! Ubat klinik pula drug! Syukur ada VCO Treenea! Mujarab & Selamat! http://tinyurl.com/l5c2cg6

▶ SEAWAL 1 HARI! Masalah pembuangan air besar kini dapat dibantu VCO Treenea! http://tinyurl.com/me5wea9

▶ Sejak amal VCO, badan dah TAK LETIH2. Sudah lama TIDAK DEMAM!http://tinyurl.com/l995cuk

▶ BARU 7 HARI DAH BERKESAN! Makan sotong tanpa lagi risau biji2 air gatal tumbuh! TUMIT PUN TIDAK LAGI SAKIT! http://tinyurl.com/q9swoa9

▶ Tiada lagi HIDUNG GATAL, MERAH & BERKERUPING! Kini dapat elakkan diri daripada 'drugs' yang mengancam kesihatan http://tinyurl.com/klf4vd2

▶ EKZEMA, GASTRIK, SENGGUGUT, SEMBELIT TERUK, KINI PULIH! Tiada wajah kusam! http://tinyurl.com/lzwsryb

▶ Ekzema HILANG SETELAH 5 HARI! http://tinyurl.com/ptwm42o

▶ Badan sentiasa SEGAR! Tidak lagi gatal bila makan SEAFOOD!http://tinyurl.com/kj53kof

▶ Tiada lagi pengelupasan BERDARAH pada jari! Kini bebas melakukan kerja rumah tanpa kepedihan! http://tinyurl.com/pgjnjme

▶ Anak alami masalah ALAHAN KULIT juga sesuai amalkan VCO Treeneahttp://tinyurl.com/o5hhg4n

▶ Tiada letih walau 7 BULAN MENGANDUNG! Stretchmark & Gatal2 diatasi dgn VCO Treenea http://tinyurl.com/oth6tzf

▶ Tiada lagi KULIT BERDARAH & PENGULAPASAN! Dtg haid pun tak sakit. Jerawat makin berkurang! http://tinyurl.com/ntxhjg2

▶ HB Cantik! Tiada kencing manis! Bersalin sekejap sahaja! Kulit baby CANTIK! Alergi BABY PULIH! http://tinyurl.com/khzxwf4

▶ Pesakit TIROID HAMIL TANPA UBATAN TIROID! HB Cantik! Kulit bawah cantik & CEPAT BAIK! Bersalin MUDAH! http://tinyurl.com/q3x97hc

▶ Masuk labour room bawa VCO Treenea! Sapu VCO pada kawasan PERINEUM utk mudahkan BERSALIN! http://tinyurl.com/lh2lj4m

▶ SUSU MAKIN BANYAK! TIADA SEMBELIT! BADAN DAH TAK LETIH!http://tinyurl.com/l52uh9m

▶ Ayah kini bebas gatal2 badan akibat resdung! Badan bertenaga nak berkebun! http://tinyurl.com/lr745td

▶ SINUS KRONIK PULIH! Pagi2 tiada lagi bersin,hidung berair! Makan & Sapu VCO rahsianya! http://tinyurl.com/q4g594a

▶ Bebas daripada SAKIT SENGGUGUT yang mengganggu kehidupan!http://tinyurl.com/p8vnqvq

▶ Rawat KULIT KERING, MENGELUPAS & EKZEMA secara BERKESAN dengan VCO Treenea! http://tinyurl.com/p6cuepq

▶ Rawat LUKA ACCIDENT dengan VCO TREENEA!http://tinyurl.com/qe23u5q

▶ Tiada lagi REKAHAN PADA TUMIT dengan PENGAMBILAN & SAPUAN VCO Treenea! http://tinyurl.com/oczkqfn

▶ Susu badan meningkat SELEPAS 9 HARI mengamalkan VCO Treenea!http://tinyurl.com/oljjruu

====================================
3 CARA MENDAPATKAN VCO TREENEA:
====================================

1) SMS/Whatsapp: 012-9280896
2) Klik link ini: www.facebook.com/messages/Treenea-ESS-Kuala-Lumpur
3) Lihat senarai Dealer & Agent : https://www.facebook.com/192745960899216/photos/a.331674643673013.1073741868.192745960899216/331674660339678/?type=1&theater

>> ⌛ Tawaran Terhad! ⌛ <<

Eksklusif Gift Treenea!
Dapatkan daripada pengedar Treenea secara PERCUMA sekarang!
(*sah dgn setiap pembelian)

Adakah ANDA, ISTERI, SUAMI, IBU, AYAH, ANAK – ANAK atau RAKAN KENALAN anda pernah mengadu mengalami masalah SEMBELIT??





Treenea ada penyelesaiannya!
9/10 pengguna Minyak Kelapa Dara Treenea mengakui masalah pembuangan air besar @ sembelit mereka selesai setelah mengambil VCO setiap hari!

Tunggu apa lagi? Bantulah mereka yang memerlukan dengan memperkenalkan VCO Treenea kepada mereka!

Treenea,
We Share Because We Care 

Friday, September 5, 2014

TREENEA MERDEKA SALE!!


( 26 Ogos 2014 - 30 September 2014)

Dapatkan 13 PEK MERDEKA dengan HARGA PROMOSI!
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.322626764577801.1073741867.192745960899216&type=3


Peluang untuk bergelar DEALER & AGENT Treenea masih dibuka.
Hubungi pengedar berdekatan 
anda 
1 ) Dealer - https://www.facebook.com/notes/treenea-ess-kuala-lumpur/senarai-dealer-treenea-ess-kuala-lumpur/216847901822355

2) Agent - https://www.facebook.com/notes/treenea-ess-kuala-lumpur/senarai-agen-treenea-ess-kuala-lumpur/298412950332516

@ whatsapp ESS Kuala Lumpur 012-9280896






PERLUNYA MINYAK KELAPA DARA UNTUK BAYI ANDA!




Minyak kelapa dara (VCO) kaya dengan asid lemak seperti Asid Laurik yang lazimnya ditemui di dalam susu ibu! 
Asid lemak telah dibuktikan penting dalam perkembangan dan tumbesaran bayi.

“Susu ibu merupakan makanan terbaik bagi bayi kerana mengandungi kesemua nutrien yang diperlukan bagi tumbesaran dan perkembangan otak bayi.” Dr. Asmah Yun Mat Sidek, Pengerusi Persatuan Susu Ibu Hospital Pusrawi.

Menurut Dr. Asmah juga, nutrisi yang diperlukan bayi ialah termasuk dengan 160 asid lemak yang ada di dalam susu ibu.
Antara peranan Asid Laurik kepada bayi:
1. Meningkatkan SISTEM IMUNISASI
2. Melawan BAKTERIA BERBAHAYA
3. Mencegah VIRUS penyebab KAYAP. INFLUENZA & HIV

Kini terbukti, susu ibu memainkan peranan penting bagi seorang bayi.

Ibu – ibu boleh menambahkan sedikit VCO ke dalam susu formula bayi mereka.

Selain daripada itu, VCO juga boleh di sapu sebagai minyak urut bayi atau merawat masalah kulit pada bayi.

Mudah & Menjimatkan! VCO untuk Ibu & Bayi.

Apa Kelebihan Lumiera Face Savon ?


Tahukah anda, santan juga boleh digunakan dalam menghilangkan bau badan??




Selain itu, sel-sel mati serta daki pada badan juga dapat ditanggalkan. 
Santan juga digunakan untuk memperbaiki tekstur kulit menjadikan kulit cantik, halus, gebu dan cerah.

Banyak maanfaatkan yang boleh kita peroleh daripada kelapa!
Tunggu apa lagi?

Gunakan Lumiere Face Savon untuk mendapat manfaat yang sama dengan santan!

VIA – Dr. Kamariah Long, Santan Oh Santan

TREENEA MERDEKA SALE!!


( 26 Ogos 2014 - 30 September 2014)

Dapatkan 13 PEK MERDEKA dengan HARGA PROMOSI!
http://on.fb.me/W98FCs

Peluang untuk bergelar DEALER & AGENT Treenea masih dibuka.
Hubungi pengedar whatsapp 012-9280896

Wednesday, September 3, 2014

" TESTIMONI SEBENAR - RESDUNG "



Credit : Diana Dior 
(pengguna VCO Treenea, pemenang "SINUS & ME" )

Alhamdulillah, VCO sangat membantu masalah resdung. 

-> RESDUNG hilang serta merta selepas SEBULAN
-> Gatal di muka, hidung berhingus & tersumbat sudah berkurang

------------------------------------------------------------------

" SINUS & ME "

✒ Hantar kisah resdung anda & bagaimana VCO membantu.
www.facebook.com/messages/TreeneaOfficial

Hadiah lumayan menanti anda!

Tuesday, September 2, 2014

PENJAGAAN GIGI DENGAN MINYAK KELAPA DARA



Tahukah anda, Minyak kelapa dara boleh memberikan penjagaan gigi terbaik untuk anda??

Kalsium adalah unsur terpenting dalam gigi. Minyak kelapa dara dapat membantu memudahkan penyerapan kalsium oleh tubuh dan membantu dalam mendapatkan gigi yang kuat.

Minyak kelapa dara juga dapat membantu menghalang masalah kerosakan gigi dan infeksi pada gusi.

CARA PENGGUNAAN :

Kumur sesudu minyak kelapa dara Treenea setiap pagi.
InsyaAllah gigi dan gusi anda akan sentiasa berada dalam keadaan baik. 

>>TAWARAN TERHAD!
Dapatkan HARGA RUNTUH dengan SETIAP 2 KOTAK VCO Treenea!


# TAWARAN SAH DARI 26 OGOS 2014 - 30 SEPTEMBER 2014.

SINUS & ME



" PEMENANG MINGGU KEDUA. TAHNIAH Diana Dior!! "

*** Kepada yg telah MENYERTAI, dan kepada yg tidak berjaya menjadi pemenang minggu ini :

 ANDA berpeluang utk menjadi PEMENANG pada minggu seterusnya

 Boleh menghantar seberapa BANYAK PENYERTAAN.
TIADA HAD.

 Pemenang akan diumumkan setiap hari ISNIN setiap minggu.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Selamat Datang

Komen